GolfplatenCembrit

De nieuwste generatie vezelcement golfplaten van Cembrit zijn gemaakt van geselecteerde natuurlijke en milieuvriendelijke grondstoffen. De golfplaten behouden het sterke en mooie oppervlak voor tientallen jaren, zelfs in het veranderlijke Nederlandse klimaat.

Cemfort® B65 golfplaten is een veilige keuze wanneer het op sterkte, uiterlijk en prijs aankomt, zowel in nieuwbouw als renovatie. De veel gekleurde golfplaten zijn een klasse op zich. De kwaliteit is uniform, het is een sterkte plaat met een mooie afwerking. De oppervlaktebehandeling wordt uitgevoerd in één van Europa’s meest geavanceerde coating fabrieken, waar het proces regelmatig wordt gecontroleerd.

Daarnaast creëren ze niet alleen de ideale omstandigheden voor u, maar ook het welzijn van uw dier. Bij hagel en harde regen worden het (pluim)vee en de paarden niet onnodig onrustig. Dit komt doordat vezelcement golfplaten sterk geluiddempend zijn. Daarbij zijn ze brandveilig, bestand tegen chemische invloeden en geeft het optimale ventilatie. Vezelcement is een natuurlijk product dat ademend, waardoor condens- en roestvorming geen kans maken. Ze zijn nagenoeg onderhoudsvrij en snel en eenvoudig te plaatsen.

Met het oog op een verhoogde veiligheid, in geval van schokbelasting en om het risico van doorvallen sterk te reduceren, bevat een Cemfort® golfplaat in elke golf een interlaminaire beveiligingsstrip van polypropyleen. Dit is met name van belang bij projecten in de landbouw en industrie, waar geen onderdak wordt gebruikt.

Uw voordelen op een rij:
• Brandklasse A1
• KOMO certificaat
• Geluiddempend
• Stroef oppervlak
• Roest en rottingsvrij
• 10 jaar verzekerde garantie

Cembrit biedt u kosteloos een extra verzekerde garantie aan waarbij de Cemfort® B65 golfplaten voor uw project extra worden verzekerd. Kortom, een dak waarop u volledig kunt vertrouwen!


SVK

Neptunus golfplaten roesten in tegenstelling tot metalen golfplaten niet. Maar natuurlijk wilt u golfplaten op uw dak die lang meegaan, super sterk zijn en eenvoudig in gebruik. SVK bedacht daarom als specialist in bouwmaterialen voor u het gamma Neptunus, de gebruiksvriendelijke krachtpatser onder de golfplaten. De golfplaten zijn nu nog handiger door de afgeschuinde hoeken.


Hieronder staan de fabrikanten waar wij mee samen werken:Toe aan een nieuw dak? Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan.


Gaat het om een dak van een tuinhuis of een complete schuur Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Polycarbonaat glashelder golfplaat

Uit voorraad leverbaar

Vraag offerte aan

Cembrit golfplaat zwart

Offerte ?

Klik hier