Categorieën

Keylite wit tuimelvenster 55×78 cm

Keylite tuimelvenster zijn makkelijk te monteren dankzij de Flick-Fit voor gemonteerde beugels. De unieke isolatie kraag zorgt voor een perfecte luchtdichte afwerking, door simpel weg het tape weg te trekken wordt de ruimte tussen het tuimelvenster en dak gevuld.

SKU: 2982 Categorie:

Beschrijving

Waarom kiezen voor een Keylite tuimelvenster ?

– Unieke geïntegreerde isolatie kraag.
Door simpel en alleen het tape weg te trekken zet onze unieke geïntegreerde isolatie kraag uit en wordt de ruimte tussen het dakraam en het dak gevuld.

– Standaard verdiepte inbouw.
Iedere Keylite dakraam ligt 12,5 mm lager verzonken in het dak. Dit verbetert zowel de esthiek als de thermische prestaties van het dakraam. De verzonken ligging wordt bereikt met de standaard gootstukken van Keylite, er zijn dus geen extra kosten.

– Optimale ventilatie
De Keylite tuimelvensters zijn voorzien van ventilatie zelfs wanneer het raam gesloten is. Door het ingebouwde insectenfilter komt er schone lucht uw kamer binnen.

– Unieke Flick-fit beugels
Alle Keylite tuimelvensters zijn standaard voorzien van Flick-fit beugels welke de montage een stuk eenvoudiger maken.

– Andere afmetingen en gootstukken
Keylite dakramen zijn leverbaar in vele afmetingen en worden standaard geleverd met gootstukken voor een pannendak, bent u op zoek naar een andere afmeting of gootstukken informeer dan bij onze verkoopafdeling  Tel:0546-724089
Deze Keylite tuimelvenster wordt geleverd inclusief de standaard gootstukken.

Kies uw product