Hout en Bouwmaterialen

Voor elk soort bouwproject heeft Bull Bouwmaterialen professionele materialen en producten in huis. Of je werkt aan nieuwbouw, aanbouw, verbouw of renovatie, voor elke fase van elk project kun je bij ons terecht voor jouw materialen

Hout

Het is geschikt voor nagenoeg elke toepassing. Het is daarom dat hout zowel voor kapconstructies in woningen, houtskeletbouw en aftimmering veelvuldig wordt gebruikt. Ons brede assortiment trekt vakkundige klanten uit allerlei disciplines.

Isolatiemateriaal

Isolatie is bij bouwprojecten een belangrijk thema. Want tijdens de bouwfase wordt namelijk de basis gelegd voor goede isolatie. Het goed isoleren van woningen en gebouwen begint in de fundering en eindigt bij het dak.

Afbouwmateriaal

Of het nu om nieuwbouw, aanbouw, verbouw of renovatie gaat, Bull Bouwmaterialen heeft een uitgebreid assortiment specialistische afbouwmaterialen voor het bereiken van een kwalitatief hoog afwerkingsniveau.

Hout & Bouwmaterialen

Van Fundering tot Dak

Bull Bouwmaterialen is er voor de consument en ondernemer/zzp’er. Bij ons staat service, kwaliteit, prijs en gebruiksvriendelijkheid centraal.

De klant is het middelpunt en Bull Bouwmaterialen doet er alles aan om de wensen van de klanten te verwezenlijken. Door middel van creativiteit, ervaring en, niet onbelangrijk, de juiste prijs proberen wij samen met jou de perfecte sfeer te creëren in en rondom het huis.

Alle bekende A-merken zijn aanwezig in het assortiment van Bull Bouwmaterialen. Door het nauwe contact met de fabrikanten en groothandels zijn wij op de hoogte van de nieuwste trends.

Bij Bull Bouwmaterialen verkopen we álles voor jouw verbouwing en zijn we al meerdere jaren specialist in sierbestrating. Zien we jou binnenkort in onze showtuin om ideeën en inspiratie op te doen om jouw droomtuin te verwezenlijken?

Afbouwmateriaal

De afbouwfase is een belangrijke fase in elk bouwproject. Het gaat om de afwerking en het gebruiksklaar maken van een woning of bedrijfspand. Welke afbouwmaterialen je nodig hebt, hangt natuurlijk af van het project waar je aan werkt. Of het nu om nieuwbouw, aanbouw, verbouw of renovatie gaat, Bull Bouwmaterialen heeft een uitgebreid assortiment specialistische afbouwmaterialen voor het bereiken van een kwalitatief hoog afwerkingsniveau.

Bouwmaterialen
Voor elk soort bouwproject heeft Bull Bouwmaterialen professionele materialen en producten in huis. Of je werkt aan nieuwbouw, aanbouw, verbouw of renovatie, voor elke fase van elk project kun je bij ons terecht voor jouw materialen; van stenen, isolatiemateriaal en bouwstaal tot dakpannen, mortels en folies.

Uiteraard kun je alle bouwmaterialen zelf komen halen, maar wij kunnen deze bouwmaterialen ook bij de gewenste locatie, in de gewenste hoeveelheid en op het gewenste tijdstip komen afleveren.

Isolatiemateriaal

Isolatie is bij bouwprojecten een belangrijk thema. Want tijdens de bouwfase wordt namelijk de basis gelegd voor goede isolatie. Het goed isoleren van woningen en gebouwen begint in de fundering en eindigt bij het dak. De noodzaak van goede isolatie is eenvoudig: het is kostenbesparend en minder belastend voor het milieu. Want goede isolatie betekent een laag energieverbruik. Een huis of bedrijfsruimte voorzien van goede isolatie is het investeren dus meer dan waard. Overigens bepalen het bouwjaar van de woning en type woning welk isolatiemateriaal geschikt is. Ook de vochtigheidsgraad heeft hierop invloed. Een huis tussen de bomen heeft bijvoorbeeld meer last van vocht dan hetzelfde huis in de stad.

BULL BOUWMATERIALEN

Vriezendijk 51
7683 PL Den Ham

Maandag t/m Vrijdag 07:00 t/m 19:00 uur
Zaterdag 08:00 t/m 16:00 uur​

Tel: 0546-724089

info@bullbouwmaterialen.nl

Contact met BULL

Contact Formulier