IJZERWAREN

Voor elk soort bouwproject heeft Bull Bouwmaterialen professionele gereedschappen, bevestigingsmaterialen, lijmen en kitten. Zo kunt je elke klus goed en professioneel aanpakken.

Bevestigingsmateriaal

Bij Bull Bouwmaterialen vindt je een uitgebreid assortiment aan schroeven, draadnagels, pluggen, bouten en moeren in verschillende soorten en maten.

Lijmen & Kitten

Wij hebben een breed assortiment lijmen en kitten. Naast lijmen en kitten hebben we ook grondverven, beitsen, plamuurvullers en toebehoren om je klus professioneel aan te pakken.

Gereedschappen

Met Bull Bouwmaterialen heb je altijd het juiste gereedschap bij de hand. Het assortiment van Bull Bouwmaterialen bevat zowel universele gereedschappen als accessoires.

Ijzerwaren

Bevestigingsmateriaal

Bij Bull Bouwmaterialen vind je een uitgebreid assortiment aan bevestigingsmateriaal, hang & sluitwerk en aanverwante ijzerwaren. Hieronder een greep uit ons assortiment.

Dit is nog maar een greep uit ons assortiment, wij blijven continue bezig om ons assortiment te verbreden.

Lijmen & Kitten

Lijmen & Kitten zijn niet meer weg te denken tijdens het bouwen. Als het nu gaat om een sterke hightack om de plint vast te kitten aan de muur. Of juist die silicone kit om je badkamer waterdicht mee af te kitten. Kitten zijn er allerlei kleuren en types.

Wij bij Bull Bouwmaterialen hebben een breed assortiment lijmen & kitten, zo kun je elke klus professioneel aanpakken! Naast lijmen & kitten hebben we ook grondverven, beitsen, plamuurvullers en toebehoren om jouw klus professioneel aan te pakken. 

Wij zijn dealer van bekende A-merken zoals:

Gereedschappen

Met Bull Bouwmaterialen heb je altijd het juiste gereedschap bij de hand. Het assortiment van Bull Bouwmaterialen bevat zowel universele gereedschappen als accessoires. Ons gereedschap heeft een vaste hoge kwaliteit van zorgvuldig gekozen materialen en zuivere afwerking. Hieronder een greep uit ons assortiment.

BULL BOUWMATERIALEN

Vriezendijk 51
7683 PL Den Ham

Maandag t/m Vrijdag 07:00 t/m 19:00 uur
Zaterdag 08:00 t/m 16:00 uur​

Tel: 0546-724089

info@bullbouwmaterialen.nl

Contact met BULL

Contact Formulier