Tuinhout

Voor elk soort tuinproject heeft Bull Bouwmaterialen professionele materialen en producten in huis. Of je werkt aan een overkapping, tuinhuis of schutting. Kom langs en we helpen u graag verder!

Douglas

De laatste jaren is douglas tuinhout steeds populairder geworden. Mede ook omdat deze houtsoort duurzamer en goedkoper is dan hardhout. Het wordt onder andere toegepast als bekleding van schuren, voor de bouw van douglas overkappingen en veranda’s en als vlonderplanken.

Geïmpregneerd tuinhout

Geïmpregneerd hout is belangrijk voor uw tuin. Onbewerkt hout vergaat heel snel door vocht, regen, zon, schimmel, ongedierte en temperatuurverschillen. Daarentegen blijft geïmpregneerd hout vele jaren sterk en fraai. Gebruik dus geïmpregneerde balken, palen en planken voor uw klus.

Tuinschermen

Voor veel mensen is een goede tuinafscheiding essentieel voor het echte buiten leven gevoel, omdat het privacy en beschutting geeft. Een schutting maakt uw tuin echt af en maakt het tot één geheel.

Tuinhout

Douglas overkappingen

Steeds meer mensen kiezen voor een overkapping of buitenverblijf in hun tuin. Een mooie overkapping is een absolute meerwaarde voor uw tuin, het zorgt ervoor dat u het hele jaar door lekker buiten kunt zitten met uitzicht op uw tuin.

 

Tuinschermen

Bent u op zoek naar tuinschermen om een tuinafscheiding te realiseren? Dan kunt u bij Bull Bouwmaterialen terecht voor de aanschaf van tuinschermen in allerlei soorten en maten.

Tuinhout

Wij hebben verschillende soorten en maten tuinhout in het assortiment. Denk hierbij aan Geïmpregneerd Vuren, Douglas en Hardhout. Kom langs en we helpen u graag verder.

BULL BOUWMATERIALEN

Vriezendijk 51
7683 PL Den Ham

Maandag t/m Vrijdag 07:00 t/m 19:00 uur
Zaterdag 08:00 t/m 16:00 uur​

Tel: 0546-724089

info@bullbouwmaterialen.nl

Contact met BULL

Contact Formulier